ΝΕΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΣΥΡΤΑΡΙ SADO ΑΠΟ ΤΗΝ STEROPAL

Η Steropal παρουσιάζει τη νέα εξελιγμένη σειρά συρταριών SADO που εντυπωσίασαν την αγορά τον τελευταίο καιρό .

Το νέο εργονομικό τους design δίνει τη δυνατότητα να ανταποκρίνονται στις διαφορετικές απαιτήσεις σχεδιασμού επίπλων. Χαρίζουν εξαιρετικά ομαλή κίνηση, με άριστης ποιότητας οδηγούς 40kg, πάντα στην λογική best value for money.

Οι σχεδιαστικές τους εκδοχές προσφέρουν την ελευθερία του εξατομικευμένου σχεδιασμού. Η ματ μεταλλική επιφάνεια στο νέο  χρώμα του γραφίτη βοηθάει πολύ σε κάθε μοντέρνα κατασκευή. Η Steropal προχώρησε το σχεδιασμό ένα βήμα παραπάνω και συνδύασε άψογα το συρτάρι SADO με τη μελαμίνη U963 σε 16mm, της εταιρείας Egger στην ίδια απόχρωση, για μία τέλεια ολοκληρωμένη εικόνα.

Θα μπορούσατε να επιλέξετε την εκδοχή με τη γυάλινη περσίδα, που δίνει μοναδικό χαρακτήρα ή την κλασική μορφή του συρταριού με μπάρες.

Η δυνατότητα χρήσης της ιδιαίτερης πιατοθήκης της εταιρείας μας για την τοποθέτηση των αντικειμένων στα βαγονέτα, σε συνδυασμό με τον πρωτότυπο αντιολισθητικό πάτο AGOFIBRE της AGOFORM, δίνουν εξαιρετική αίσθηση. Η κουταλοθήκη της εταιρείας Essetre που είναι ακριβώς στον ίδιο χρωματισμό με τα πλαϊνά τους, ολοκληρώνει το εντυπωσιακό σύστημα συρταριών.