Η ικανότητα και η διάθεση για πρωτοπορία χάρισαν στη REHAU την κορυφαία θέση ως προμηθευτή συστημάτων και υπηρεσιών για λύσεις από πολυμερή υλικά στον Κατασκευαστικό κλάδο, τον κλάδο της Αυτοκινητοβιομηχανίας και τη Βιομηχανία. Ο όμιλος REHAU συγκαταλέγεται στους κορυφαίους προμηθευτές της αγοράς.

 

Ο ύψιστος επαγγελματισμός, από την παραγωγή των υλικών έως την πώληση, όπως επίσης και τα πολλά οφέλη που προσφέρουν τα πολυμερή υλικά αποτελούν τη βασική προϋπόθεση, προκειμένου η εταιρεία, ως διακεκριμένη μάρκα, να απολαμβάνει την επιτυχία παγκοσμίως.

 

Η STEROPAL διαθέτει ετοιμοπαράδοτα επιλεγμένα προϊόντα REHAU σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές και πολλά άλλα κατόπιν παραγγελίας.

 

ROLL TOP

Λύσεις ρολών για το χολ

 

Όποιος ζεις με μικρό χολ, γνωρίζει τα προβλήματα: Ελάχιστος αποθηκευτικός χώρος, γδαρμένες επιφάνειες, κίνδυνος παραπατήματος από ανοιχτές πόρτες της παπουτσοθήκης. Τα Roll Top σας βοηθούν να αξιοποιήσετε καλύτερα τον περιορισμένο χώρο στην περιοχή εισόδου: Παπούτσια, τσάντες ή μπουφάν εξαφανίζονται πίσω από μια αισθητική, χρωματικά προσαρμοζόμενη επιφάνεια. Εκτός από τη σχεδιαστική ευελιξία το σύστημα Roll Top προσφέρει και λειτουργικά πλεονεκτήματα στο χολ του σπιτιού: Ειδικά σε στενές περιοχές εισόδου αποφεύγονται τα κτυπήματα μεταξύ πόρτας εισόδου και πόρτας ντουλάπας. Και οι μπλε κηλίδες από ανοιχτές πόρτες της παπουτσοθήκης ανήκουν επίσης στο παρελθόν.

 

    

 Με ρολά: Περισσότερος χώρος στο χολ. Η πόρτα εισόδου ανοίγει χωρίς πρόβλημα.  Χωρίς ρολό: Σε στενές συνθήκες εισόδου προκύπτουν εμπόδια.

 


 

Λύσεις ρολών για την κουζίνα

 

Δημιουργική χρήση των εσοχών: Σε στενές κουζίνες μπορεί να προκύψουν χώροι, η οποίοι αξιοποιούνται δύσκολα. Εδώ ένας τέτοιος χώρος μετατρέπεται με τη βοήθεια ενός Roll Top σε μια πλήρως λειτουργική ντουλάπα. Με τις κρεμαστές ντουλάπες πάνω από τον πάγκο η χρήση ενός ρολού αποτελεί τη μόνη επιλογή. Παρεμπιπτόντως: Με μια ανοιγόμενη σανίδα ραφιού ο χώρος μπορεί να αυξηθεί μέχρι κάτω από τον νεροχύτη. Ιδανική για την προσωρινή χρήση κουζινικών.

 

    

 Με ρολά: Μια λειτουργική ντουλάπα προστατεύει από σκόνη και βρομιές. Χωρίς ρολό: Σε στενές εσοχές όπως αυτή οι πόρτες επίπλων είναι εντελώς ακατάλληλες.

 


 

Λύσεις ρολών για το μπάνιο

 

Σε ανακαινίσεις ή νέες κατοικίες στην πόλη συχνά ο χώρος για το μπάνιο είναι περιορισμένος. Η συνέπεια: Ο διαθέσιμος χώρος πρέπει να αξιοποιηθεί τέλεια. Επειδή ειδικά στο μπάνιο απαιτείται χώρος για την αποθήκευση και εύκολη πρόσβαση σε καλλυντικά ή καθαριστικά. Μια αποτελεσματική λύση είναι η αξιοποίηση ενός διαχωριστικού τοίχου προς το ντους ως αποθηκευτικός χώρος. Και ένα σύστημα Roll Top είναι επίσης κομψό: μια επίπεδη, λειτουργική ένωση με την ντουλάπα, που φροντίζει για τάξη και έχει πολλές δυνατότητες διαμόρφωσης.

 

     

Με ρολά: Αισθητική λύση για την αποφυγή ανοιχτών ραφιών σε εσοχές. Χωρίς ρολό: Οι πτυσσόμενες πόρτες χρειάζονται χώρο και έχουν έτσι σημαντικά μειονεκτήματα σε στενά μπάνια.

 


 

Λύσεις ρολών για την κρεβατοκάμαρα

 

Στην κρεβατοκάμαρα ο χώρος κάτω από το κρεβάτι χρησιμοποιείται συνήθως ως αποθηκευτικός χώρος. Εδώ αποθηκεύονται κουβέρτες, μαξιλάρια, σεντόνια και άλλα πράγματα, στα οποία παίζει μεγάλο ρόλο η υγιεινή. Το σύστημα κλεισίματος εμποδίζει τη δημιουργία σκόνης και βρομιάς. Σε στενούς χώρους τα ανοιγόμενα ντουλάπια ή τα κυλιόμενα κουτιά μπορεί να έχουν μειονεκτήματα.

 

    

Με ρολά: Ολόκληρο το πλάτος του κρεβατιού μπορεί να αξιοποιηθεί ως αποθηκευτικός χώρος. Χωρίς ρολό: Σε στενούς χώρους τα κουτιά δεν μπορούν να τραβηχτούν τέρμα έξω - ο αποθηκευτικός χώρος είναι δυσπρόσιτος.

 


 

Λύσεις ρολών για το σαλόνι

 

Για περισσότερο αποθηκευτικό χώρο απαιτούνται καινοτόμες ιδέες. Και στην καλύτερη περίπτωση θα αυξήσετε αισθητικά την αξία της κατοικίας – όπως με αυτήν την κομψή σχεδιαστική λύση. Ένα στρογγυλό τραπέζι καναπέ που κλείνει με ρολό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποθηκευτικός χώρος για περιοδικά, τηλεχειριστήρια ή ως μπαρ σπιτιού. Αυτό το εξατομικευμένο έπιπλο έχει επίσης πλεονεκτήματα σε νοικοκυριά με παιδιά: Αν πρέπει να αποθηκευτούν αντικείμενα που δεν είναι κατάλληλα για παιδιά, μπορεί να προστεθεί η δυνατότητα κλειδώματος. Και: Το στρογγυλό σχήμα μειώνει τον κίνδυνο τραυματισμού για μικρά παιδιά.

 

     

Με ρολά: Κομψή σχεδιαστική λύση, που συνδυάζει την αισθητική με την πρακτικότητα. Χωρίς ρολό: Οι αιχμηρές ακμές αυξάνουν τον κίνδυνο τραυματισμού ειδικά για μικρά παιδιά.

C3 METALLIC LINE

C3 METALLIC LINE

C3 VETROLINE

C3 VETROLINE

C3 VETROLINE

E23 PLASTIC

ΑΡΜΟΚΑΛΥΠΤΡΑ

Οι υψηλές απαιτήσεις του design της εποχής στο έπιπλο κουζίνας, κάνουν την REHAU να δημιουργεί συστήματα αρμοκαλύπτρων σε μεγάλη ποικιλία με διαφορετικά μοντέρνα ντεκόρ. Πολυάριθμα ντεκόρ επιλέγονται από κορυφαίους Ευρωπαϊκούς κατασκευαστές πάγκων εργασίας και δίνουν στις κουζίνες το οπτικό τελείωμα που χρειάζεται.

RAUWALON 118

26mm x 33mm x 4.200mm
λευκό/μπεζ/μαύρο/δρυς/ άμμος/μάρμαρο

RAUWALON 116 MAGIC

25mm x 25mm x 5.000mm
nickel

RAUWALON 127

27mm x 38mm x 5.000mm
nickel

COMPACTLINE

14mm x 14 mm x 50m
νίκελ/μαύρο/λευκό

RAUWALON 112 MAGIC

31mm x 16mm x 4.200mm
H1180/H1181/F385/Η1145/μάρμαρο/λευκό

ΑΛΛΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ REHAU

Τα συστήματα μπάζας REHAU αποτελούνται από μπάζες, γωνιακά προφίλ, εσωτερικές και εξωτερικές γωνίες, τέρματα καθώς και από προφίλ στεγανοποίησης μπάζας. Τα προϊόντα αποτελούν τόσο λειτουργικά όσο και διακοσμητικά στοιχεία σε κάθε κουζίνα.

 

Οι ταινίες περιθωρίων της κολεξιόν εξπρές δίνουν την δυνατότητα πραγματοποίησης δημιουργικών ιδεών και ειδικών απαιτήσεων. Η ποικιλία προϊόντων καθώς και το ευρύ φάσμα χρωμάτων και decor εξελίσσεται συνέχεια μέσα από καινοτομίες και προσαρμόζεται στις τάσεις της αγοράς.

 

Υψηλότατες απαιτήσεις θέτουν και οι γυαλιστερές ταινίες καθρεπτισμού της σειράς RAUKANTEX mirror gloss. Με την εξαιρετική όψη υψηλής γυαλάδας και την ήρεμη επιφάνειά τους είναι κατάλληλες για την πολυτελή κατασκευή και την διαμόρφωση επαγγελματικών χώρων αλλά και κατοικιών.

 

Η REHAU προσφέρει ένα μοναδικό εξελισσόμενο πρόγραμμα για τους υπαίθριους χώρους. Το πρόγραμμα βασίζεται σε συστήματα που συνδυάζουν τέλεια την οπτική με την ποιότητα υλικού και δένουν αρμονικά μεταξύ τους: το καινοτόμο σύστημα εξωτερικών χώρων RELAZZO Decking.

 

Επισκεφθείτε το site στο: https://www.rehau.com/gr-el/