Επισκεφθείτε το site στο: https://www.rehau.com/gr-el/

 

Η ικανότητα και η διάθεση για πρωτοπορία χάρισαν στη REHAU την κορυφαία θέση ως προμηθευτή συστημάτων και υπηρεσιών για λύσεις από πολυμερή υλικά στον Κατασκευαστικό κλάδο, τον κλάδο της Αυτοκινητοβιομηχανίας και τη Βιομηχανία. Ο όμιλος REHAU συγκαταλέγεται στους κορυφαίους προμηθευτές της αγοράς.

Ο ύψιστος επαγγελματισμός, από την παραγωγή των υλικών έως την πώληση, όπως επίσης και τα πολλά οφέλη που προσφέρουν τα πολυμερή υλικά αποτελούν τη βασική προϋπόθεση, προκειμένου η εταιρεία, ως διακεκριμένη μάρκα, να απολαμβάνει την επιτυχία παγκοσμίως.

Οι ταινίες περιθωρίων της κολεξιόν εξπρές δίνουν την δυνατότητα πραγματοποίησης δημιουργικών ιδεών και ειδικών απαιτήσεων. Η ποικιλία προϊόντων καθώς και το ευρύ φάσμα χρωμάτων και decor εξελίσσεται συνέχεια μέσα από καινοτομίες και προσαρμόζεται στις τάσεις της αγοράς.

Υψηλότατες απαιτήσεις θέτουν και οι γυαλιστερές ταινίες καθρεπτισμού της σειράς RAUKANTEX mirror gloss. Με την εξαιρετική όψη υψηλής γυαλάδας και την ήρεμη επιφάνειά τους είναι κατάλληλες για την πολυτελή κατασκευή και την διαμόρφωση επαγγελματικών χώρων αλλά και κατοικιών.

H Rehau προσφέρει πλούσια γκάμα προϊόντων για την κουζίνα είτε για γραφεία ή καθιστικά: τα συστήματα Roll Top πείθουν μέσα από απαιτητικό design και ευκολία χρήσης. Με το πρόγραμμα RAUVOLET η REHAU προσφέρει εναρμονισμένες λύσεις για συστήματα Roll Top.

Οι υψηλές απαιτήσεις του design της εποχής στο έπιπλο κουζίνας, κάνουν την REHAU να δημιουργεί συστήματα αρμοκαλύπτρων σε μεγάλη ποικιλία με διαφορετικά μοντέρνα ντεκόρ. Πολυάριθμα ντεκόρ επιλέγονται από κορυφαίους Ευρωπαϊκούς κατασκευαστές πάγκων εργασίας και δίνουν στις κουζίνες το οπτικό τελείωμα που χρειάζεται.

Τα συστήματα μπάζας REHAU αποτελούνται από μπάζες, γωνιακά προφίλ, εσωτερικές και εξωτερικές γωνίες, τέρματα καθώς και από προφίλ στεγανοποίησης μπάζας. Τα προϊόντα αποτελούν τόσο λειτουργικά όσο και διακοσμητικά στοιχεία σε κάθε κουζίνα.

Η REHAU προσφέρει ένα μοναδικό εξελισσόμενο πρόγραμμα για τους υπαίθριους χώρους. Το πρόγραμμα βασίζεται σε συστήματα που συνδυάζουν τέλεια την οπτική με την ποιότητα υλικού και δένουν αρμονικά μεταξύ τους: το καινοτόμο σύστημα εξωτερικών χώρων RELAZZO Decking