Ιστορική Αναδρομή

Μια πορεία συνεχούς εξέλιξης

 

 

 

 

 

 

 

1985

1985
H STEROPAL ιδρύεται από τον Αναστάσιο Παπαδόπουλο, με έδρα τη Μενεμένη Θεσσαλονίκης σε ένα κατάστημα 130τ.μ.. Αντικείμενο εργασιών είναι η εμπορία υλικών κατασκευής επίπλων κουζίνας.

 

1991

1991
H STEROPAL παρουσιάζει μια σταθερή ανάπτυξη κάθε χρόνο από την ίδρυση της. Ενοικιάζονται τα διπλανά καταστήματα καθώς και μία αποθήκη στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Είναι η εποχή που σταδιακά αναπτύσσεται δίκτυο χονδρικής σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα.

 

1996

1996
Η εταιρεία μεταφέρει την έδρα της στην Ευκαρπία (περιοχή ΤΙΤΑΝ) σε στεγασμένους χώρους 1800τ.μ.. Αναπτύσσει νέες συνεργασίες με επώνυμους ευρωπαϊκούς οίκους και εμπλουτίζει την γκάμα των προϊόντων της. Ταυτόχρονα ξεκινούν και οι πρώτες εξαγωγές σε χώρες των Βαλκανίων.

 

1998

1998
Στην εταιρεία εισέρχεται η δεύτερη γενιά. Με την αποχώρηση του Αναστάσιου Παπαδόπουλου, τη διοίκηση αναλαμβάνει ο υιός Κυριάκος Παπαδόπουλος. Την ίδια χρονιά η εταιρεία επενδύει σε μηχανολογικό εξοπλισμό, και δημιουργεί τμήμα επεξεργασίας για την κοπή των επιφανειών και τη συγκόλληση των περιθωρίων.

 

2006

2006
Υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στεγάζουν πλέον την επιχείριση, στο 17ο χλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Κιλκίς.

 

2008

 

2008
Μια νέα περίοδος ξεκινάει για τη STEROPAL. Στις υφιστάμενες συνεργασίες προστίθεται και η διανομή των προϊόντων της EGGER στην ελληνική αγορά. Για τις ανάγκες της συνεργασίας αυτής ανεγείρονται νέες αποθήκες.

 

2013

2013
Νέος μηχανολογικός εξοπλισμός προστίθεται για την καλύτερη εξυπηρέτηση των παραγγελιών. Παρά την οικονομική κρίση που μαστίζει την ελληνική αγορά, η STEROPAL παρουσιάζει σταθερή ανάπτυξη και κερδοφορία.

 

2018

2018
Tα μεγέθη της εταιρείας έχουν αλλάξει. Ολοκληρώνεται η ανέγερση τρίτου κτιρίου για τις ανάγκες στέγασης των υλικών επιπλοποιίας. Ταυτόχρονα γίνεται επένδυση σε δεύτερη γραμμή παραγωγής με cnc μηχανήματα για την κάλυψη όλων των αναγκών των πελατών.

 

2021

Η STEROPAL σήμερα στεγάζεται σε υπερσύγχρονους ιδιόκτητους χώρους συνολικού εμβαδού 7.000τ.μ. σε τρία κτίρια. Συνεχώς επενδύει σε σύγχρονο εξοπλισμό, σε μηχανοργάνωση με τα πιο εξελιγμένα συστήματα erp, crm, και wms. Η εκπαίδευση του προσωπικού και η διαμόρφωση ιδανικού περιβάλλοντος εργασίας βρίσκονται στις προτεραιότητες της επιχείρησης. Οι άνθρωποι της STEROPAL ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία, μένοντας προσηλωμένοι στις αξίες που διέπουν τις όλες σχέσεις συνεργασίας, από την ίδρυση της εταιρείας μέχρι τώρα.