ΜΕΝΤΕΣΕΔΕΣ CLIP top BLUMOTION

CLIP top BLUMOTION: Το μυστικό είναι στο εσωτερικό!
Το CLIP top BLUMOTION συνδυάζει την πρωτοποριακή τεχνολογία, τον βραβευμένο σχεδιασμό και την κορυφαία ποιότητα στην κίνηση στον μικρότερο δυνατό χώρο, χάρη στην άψογη ενσωμάτωση του συστήματος αθόρυβου κλεισίματος BLUMOTION στην κεφαλή.

 

Με ακρίβεια ρολογιού

Ο ενσωματωμένος μηχανισμός αθόρυβου κλεισίματος στην κεφαλή του μεντεσέ είναι μια πρωτοποριακή τεχνολογία στα καλύτερά της. Οι πόρτες των ντουλαπιών κλείνουν αθόρυβα και αβίαστα.

 

Τέλεια κίνηση για κάθε πόρτα

Το σύστημα αθόρυβου κλεισίματος BLUMOTION προσαρμόζεται στη δυναμική της κάθε πόρτας. Έτσι, όλες οι πόρτες κλείνουν ομαλά, ανεξάρτητα από το μέγεθος, το βάρος, ή τη δύναμη που ασκείτε για να τις κλείσετε.

 

Αθόρυβο κλείσιμο προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας

Η λειτουργία BLUMOTION μπορεί να απενεργοποιηθεί, ώστε να εξασφαλιστεί ότι ακόμη και στις μικρότερες ή ελαφρύτερες πόρτες η ποιότητα κίνησης θα είναι κορυφαία.

 

Δημιουργώντας νέες δυνατότητες

Ο μεντεσές 110° σας επιτρέπει να τοποθετήσετε πόρτες μεγαλύτερου πάχους έως 24mm – ανάλογα με την εφαρμογή. Ο νέος στροφέας μεντεσέ εμποδίζει την πρόσκρουση στο μπροστινό άκρο του ντουλαπιού όταν η πόρτα είναι ανοικτή.

 

Μικρό βάθος διάτρησης κεφαλής

Ο μεντεσές CLIP top BLUMOTION 107° χρειάζεται εντυπωσιακά μικρό βάθος διάτρησης (μόλις 11,5mm). Έτσι, ο μεντεσές είναι κατάλληλος για λεπτές πόρτες, από 15mm και πάνω.

 

Ο καλός σχεδιασμός έχει πολλαπλά πλεονεκτήματα

Για τη Blum, η κομψότητα είναι ένας ιδανικός συνδυασμός λειτουργικότητας και σχεδιασμού. Αυτό είναι που κάνει το CLIP top BLUMOTION τόσο ξεχωριστό. 

 

CLIP top BLUMOTION σε μαύρο όνυχα

Η σκουρόχρωμη επίπλωση ακτινοβολεί απλότητα και κομψότητα - μέσα και έξω. Οι μεντεσέδες σε μαύρο όνυχα συμπληρώνουν διακριτικά τα έπιπλα και εντυπωσιάζουν οπτικά. Σας προσφέρουν μεγαλύτερο εύρος δυνατοτήτων για τον σχεδιασμό κομψών επίπλων, χωρίς συμβιβασμούς στη μορφή.