ΣΠΟΤ SUN LED 3,5W

Τέλος στα προβλήματα με τα συνηθισμένα σποτάκια στην κουζίνα έρχονται να δώσουν τα σποτ led SUN. Τα συνηθισμένα σποτάκια αλογόνου με τις λάμπες τύπου «ψείρας» δεν ήταν κατάλληλα για την κουζίνα. Σπασμένα τζαμάκια, υπερθέρμανση με κίνδυνο ανάφλεξης και λαμπάκια που καίγονταν συχνά ήταν ο πονοκέφαλος του κατασκευστή κουζίνας. Τώρα όλα αυτά αποτελούν παρελθόν.

 

Τα σποτάκια led SUN χρησιμοποιούν τα νέα 4ης γενιάς Super Led τύπου solid με απόδοση 490 lumen (!) το καθένα και παρέχουν άπλετο φως ικανό να καλύψει επιφάνεια πάγκου 120 εκ. Φυσικά έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, δεν καίγονται, ενώ το σημαντικότερο είναι ότι χρειάζονται μόλις 10 mm βάθος τρυπήματος και έτσι τοποθετούνται άνετα σε 16άρα μελαμίνη χωρίς την ανάγκη για διπλούς πάτους στα κρεμαστά.

 

Τα σποτάκια SUN διατίθενται σε στρογγυλή και τετράγωνη έκδοση, ενώ η τρύπα τοποθέτησης είναι πάντα στρογγυλή διαμέτρου 57-60 mm. Αυτό σημαίνει ότι τοποθετούνται στις ίδιες τρύπες με τα παλαιά σποτάκια και μπορείτε έτσι να αντικαταστήσετε άνετα τα παλαιά σποτάκια της κουζίνας με τα καινούργια SUN LED. Για όσους δεν θέλουν να τρυπήσουν, η εξωτερική έκδοση με τον μίνιμαλ χαρακτήρα της εξυπηρετεί χωρίς να κουράζει στην τοποθέτηση.

 

Τύπος σύνδεσης Fast-On 350mA