ΑΛΛΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ REHAU

Τα συστήματα μπάζας REHAU αποτελούνται από μπάζες, γωνιακά προφίλ, εσωτερικές και εξωτερικές γωνίες, τέρματα καθώς και από προφίλ στεγανοποίησης μπάζας. Τα προϊόντα αποτελούν τόσο λειτουργικά όσο και διακοσμητικά στοιχεία σε κάθε κουζίνα.

 

Οι ταινίες περιθωρίων της κολεξιόν εξπρές δίνουν την δυνατότητα πραγματοποίησης δημιουργικών ιδεών και ειδικών απαιτήσεων. Η ποικιλία προϊόντων καθώς και το ευρύ φάσμα χρωμάτων και decor εξελίσσεται συνέχεια μέσα από καινοτομίες και προσαρμόζεται στις τάσεις της αγοράς.

 

Υψηλότατες απαιτήσεις θέτουν και οι γυαλιστερές ταινίες καθρεπτισμού της σειράς RAUKANTEX mirror gloss. Με την εξαιρετική όψη υψηλής γυαλάδας και την ήρεμη επιφάνειά τους είναι κατάλληλες για την πολυτελή κατασκευή και την διαμόρφωση επαγγελματικών χώρων αλλά και κατοικιών.

 

Η REHAU προσφέρει ένα μοναδικό εξελισσόμενο πρόγραμμα για τους υπαίθριους χώρους. Το πρόγραμμα βασίζεται σε συστήματα που συνδυάζουν τέλεια την οπτική με την ποιότητα υλικού και δένουν αρμονικά μεταξύ τους: το καινοτόμο σύστημα εξωτερικών χώρων RELAZZO Decking.

 

Επισκεφθείτε το site στο: https://www.rehau.com/gr-el/