ΣΥΡΤΑΡΙΑ TANDEMBOX

Το TANDEMBOX antaro έχει έναν αδρό, ορθογωνικό σχεδιασμό. Μπορεί να συνδυαστεί με μια βέργα ή με στοιχεία σχεδιασμού για να προκύψει ένα συρτάρι με κλειστά πλαϊνά. Όλα τα εξαρτήματα έχουν συνδυαστεί χρωματικά, επιτείνοντας τη μινιμαλιστική εμφάνιση.

 

Ανοικτό ή με πλαϊνό στοιχείο σχεδιασμού. Συνεπής σχεδίαση.

Το TANDEMBOX antaro ξεκινά με την επιλογή σας για ανοικτό συρτάρι που χαρακτηρίζεται από ορθογώνια βέργα ή κλειστό συρτάρι με πλαϊνό στοιχείο σχεδιασμού από γυαλί, μέταλλο ή άλλο υλικό όπως ξύλο.

 

Αδρό και ορθογώνιο

Η τετράγωνη μπάρα αναδεικνύει τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό του προϊόντος. Προσθέτοντας στοιχεία σχεδιασμού από γυαλί ή αλουμίνιο, το κουτί του συρταριού μπορεί να κλείσει από τα πλάγια μέσα σε δευτερόλεπτα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν επίσης και άλλα υλικά, όπως ξύλο. Όλα τα πλαστικά μέρη συνδυάζονται με το αντίστοιχο χρώμα του πλαϊνού του συρταριού, δημιουργώντας μια αρμόνικα απλή γενική εμφάνιση.

 

Εύκολη συναρμολόγηση χωρίς εργαλεία

Το TANDEMBOX antaro μπορεί να συναρμολογηθεί γρήγορα και εύκολα χωρίς εργαλεία με τη δοκιμασμένη και ελεγμένη τεχνολογία Blum INSERTA. Όλες οι εφαρμογές TANDEMBOX βασίζονται στο δοκιμασμένο κουτί TANDEMBOX. Αυτό διευκολύνει τη συναρμολόγηση, δεδομένου ότι οι θέσεις διάτρησης και οι διαστάσεις κοπής είναι ίδιες για όλες τις σειρές TANDEMBOX, και οι συσκευές συναρμολόγησης εξασφαλίζουν ότι η συναρμολόγηση θα είναι γρήγορη και αποτελεσματική. Ένα καλάθι με κλειστά πλαϊνά (για παράδειγμα, με γυάλινα ή μεταλλικά στοιχειά σχεδιασμού) μπορεί επίσης να συναρμολογηθεί σε χρόνο μηδέν.

 

Διαθέσιμοι Τύποι Οδηγών

BLUMOTION σύστημα αθόρυβου κλεισίματος (με φρένο)

SERVO DRIVE ηλεκτρικό σύστημα υποβοήθησης της κίνησης

 

Χρώμα

Λευκό |  Ανοιχτό Γκρι