ΟΔΗΓΟΙ MOVENTO

Η εξέλιξη της κίνησης 

Το σύστημα οδηγών MOVENTO σας προσφέρει συγχρονισμένη, εξαιρετικά ελαφριά κίνηση, ρύθμιση μετώπης σε 4 διαστάσεις και δυναμική φέρουσα ικανότητα 40kg και 60kg με υψηλή σταθερότητα και εξαιρετική αντοχή.

 

Εξαιρετικά ελαφριά συγχρονισμένη κίνηση

Τα πλαστικά ροδάκια με χαμηλό συντελεστή τριβής και ο συγχρονισμός του προφίλ συρταριού και του βαγονέτου εξασφαλίζουν συγχρονισμένη εξαιρετικά ελαφριά κίνηση. 

 

Χαρακτηριστικά ρύθμισης

Οι δυνατότητες ρύθμισης δεν περιορίζονται στο ύψος και στην κλίση της μετώπης. Το MOVENTO παρέχει επίσης ρύθμιση πλευρών και βάθους. Έτσι, η ρύθμιση κενού είναι γρήγορη και εύκολη, ακριβής και χωρίς εργαλεία.

 

Φέρουσα ικανότητα και σταθερότητα

Το MOVENTO είναι διαθέσιμο για κατηγορίες φέρουσας ικανότητας 40kg και 60kg. Το σύστημα οδηγών διαθέτει υψηλή σταθερότητα και εξαιρετικές τιμές αντοχής.

 

BLUMOTION

Τα έπιπλα κλείνουν πάντα αθόρυβα και αβίαστα με το σύστημα αθόρυβου κλεισίματος BLUMOTION.

 

Σχεδιασμοί χωρίς χειρολαβές

Οι σχεδιασμοί χωρίς χειρολαβές δεν είναι πρόβλημα για το MOVENTO. Απλώς συνδυάστε το σύστημα οδηγών με SERVO-DRIVE, TIP-ON BLUMOTION ή TIP-ON. Και τα έπιπλά σας θα ανοίγουν με ένα μόνο άγγιγμα.

 

Ασφάλεια ραφιού καλαθιού

Ασφαλές κράτημα για ράφια καλαθιού Η ασφάλεια ραφιού καλαθιού για MOVENTO και TANDEM συγκρατεί με ασφάλεια το ανοιγμένο ράφι καλαθιού στη θέση του.