ΣΥΡΤΑΡΙΑ LEGRABOX

Υπάρχει άραγε το τέλειο συρτάρι; Απαλλαγμένο από οτιδήποτε τετριμένο, εστιασμένο στις αρχές που επιδιώκει και ταυτόχρονα ασυναγώνιστο όσον αφορά την απόδοση; 

 

Γραμμικό. Απλό. Λεπτό. Αυτό είναι το LEGRABOX:  η επιτομή της κομψότητας. Το σύστημα box εντυπωσιάζει με το αδρό του περίγραμμα, τον παράλληλο σχεδιασμό στο πλαϊνό των συρταριών και τις γραμμές έντασης ως κεντρικό στοιχείο σχεδιασμού.

 

Λεπτός σχεδιασμός

Τα πλαϊνά των συρταριών είναι ευθεία (στο εσωτερικό και στο εξωτερικό) και εντυπωσιακά λεπτά (μόλις 12,8mm). Έτσι συνδυάζονται καλαίσθητα με όλα τα έπιπλα. Τα επιμέρους εξαρτήματα είναι συνδυασμένα τέλεια, δημιουργώντας αρμονικές μεταβάσεις μέσα και έξω.

 

Τεχνολογία που εμπνέει

Το LEGRABOX διαθέτει ένα νέo σύστημα οδηγών που αναπτύχθηκε για να συνδυάσει τον απλό σχεδιασμό με χαρακτηριστικά εξαιρετικά ομαλής κίνησης. Η ποιότητα στην κίνηση γίνεται αισθητή από τη στιγμή που ανοίγει το συρτάρι.

 

Το LEGRABOX έχει εξαιρετικές επιδόσεις ακόμη και όταν είναι εντελώς ανοιχτό και βαριά φορτωμένο. Ακόμη και τα πολύ φαρδιά και βαριά καλάθια κινούνται ομαλά χάρη στη μεγάλη δυναμική φέρουσα ικανότητα των 40kg και 70kg.

 

Διαθέσιμοι Τύποι Οδηγών

BLUMOTION σύστημα αθόρυβου κλεισίματος (με φρένο)

BLUMOTION-TIP ON σύστημα αθόρυβου κλεισίματος για μετόπες χωρίς χειρολαβές

SERVO DRIVE ηλεκτρικό σύστημα υποβοήθησης της κίνησης 

 

Χρώμα

Μαύρο ματ | Γκρι Orion ματ | Λευκό ματ | Ανοξείδωτο ατσάλι (inox) προστασία κατά των δακτυλικών αποτυπωμάτων