ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΥΨΩΣΗΣ AVENTOS

Τα συστήματα ανύψωσης AVENTOS εξασφαλίζουν κίνηση κορυφαίας ποιότητας για ντουλάπια τοίχου. Ακόμη και τα μεγάλα και βαριά συστήματα ανύψωσης ανοίγουν με απόλυτη ευκολία. Αυτό που κάνει το AVENTOS ιδιαίτερα πρακτικό είναι ότι εξασφαλίζει στους χρήστες των επίπλων πλήρη ελευθερία κινήσεων, απομακρύνοντας από μπροστά τους τις μετόπες.

 

Πρόσβαση χωρίς εμπόδια

Το AVENTOS προσφέρει στους χρήστες πλήρη ελευθερία κινήσεων, απομακρύνοντας από μπροστά τους τις μετόπες. Τα ντουλάπια τοίχου μπορούν να παραμείνουν ανοικτά χωρίς να εμποδίζουν τη χρήση της κουζίνας.

 

Κορυφαία ευκολία ανοίγματος και κλεισίματος

To AVENTOS συνδυάζει το εύκολο άνοιγμα με ενσωματωμένο BLUMOTION, κάνοντας το άνοιγμα και το κλείσιμο των επίπλων μια μαγευτική εμπειρία. Για να κατασκευάσετε ντουλάπια τοίχου χωρίς χειρολαβές, απλώς εξοπλίστε το σύστημα ανύψωσης με μια τεχνολογία κίνησης, όπως SERVOR-DRIVE ή TIP-ON.

 

Σταθεροποιείται σε όποια θέση θέλετε

Ρυθμίστε τον μηχανισμό ανύψωσης με ακρίβεια ανάλογα με το βάρος της μετόπης και θα παραμείνει ακριβώς εκεί που θέλετε (χάρη στον μεταβλητό αναστολέα), ενώ παράλληλα θα είναι πάντα προσβάσιμος για κλείσιμο.

 

Αρμονικός σχεδιασμός

Μεγάλες, φαρδιές μετόπες και μικρά κενά για μια ομαλή εικόνα με αισθητική συνάφεια. Το AVENTOS επιτρέπει τον ενιαίο σχεδιασμό - από τα ντουλάπια τοίχου έως τις μονάδες βάσης.

 

Η γκάμα συστημάτων ανύψωσης που προσφέρουμε:

AVENTOS HF Για ψηλά ντουλάπια τοίχου με σπαστές μετόπες.

AVENTOS HS Η μετόπη ανεβαίνει και σταθεροποιείται πάνω από το ντουλάπι.

AVENTOS HL Για μεσαίες και ψηλές μονάδες τοίχου με ντουλάπια τοποθετημένα από πάνω τους.

AVENTOS HK TOP Iδανική λύση για εντοιχισμένες μονάδες με βαριές μετόπες.

AVENTOS HK-S Μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση για μικρά και ελαφριά συστήματα κάθετης ανύψωσης.

AVENTOS HK-XS Για μικρά συστήματα κάθετης ανύψωσης σε ψηλά ντουλάπια και ντουλάπια τοίχου.