Προϊόντα

Βιομηχανική Ξυλεία - Μελαμίνες EGGER

• Η STEROPAL ως ο μεγαλύτερος διανομέας EGGER στην ελληνική αγορά, προσφέρει πάνω από 140 διαφορετικές επιφάνειες μελαμίνης, σε χρώματα και υφές που καθοδηγούν τις εξελίξεις στο χώρο της βιομηχανικής ξυλείας.
• Ταυτόχρονα εκπροσωπεί στην Ελλάδα τον τουρκικό κολοσσό AGT με MDF Panels επενδυμένα σε υφές High Gloss, UV Lacquered και Soft Touch.
• EUROCOMPONENTI ιταλικό εργοστάσιο παραγωγής κορυφαίας ποιότητας ακρυλικών επιφανειών σε 70 χρώματα, Facestone MDF επενδυμένο με φυσική πέτρα και Glaks-Murano ακρυλικές επιφάνειες φωτεινές όπως το γυαλί.
• DEKODUR διακοσμητικές φορμάικες αλουμινίου, ανοξείδωτου χάλυβα, ορείχαλκου και κασσίτερου διακοσμημένες με κεχριμπάρι, φύλλα χρυσού κ.α. που συνθέτουν και μετατρέπουν κάθε επένδυση σε ένα μοναδικό έργο τέχνης.

link

Υλικά Επιπλοποιίας

Με εκατοντάδες προϊόντα από τις πιο αναγνωρισμένες εταιρείες παγκοσμίως, η STEROPAL καλύπτει στο μέγιστο τις ανάγκες κάθε κατασκευαστή για πρακτικότητα, λειτουργικότητα αλλά και design στα υλικά επιπλοποιίας. H STEROPAL είναι από τους μεγαλύτερους διανομείς της εταιρείας Blum στην Ελλάδα.

link

Εξοπλισμός Κουζίνας

H STEROPAL προσφέρει την ευκαιρία να μετατρέψετε την κουζίνα σας σε ένα μοναδικό έργο τέχνης, επιλέγοντας τα καλύτερα προϊόντα από ένα ευρύ φάσμα εταιρειών.

link

Επεξεργασία

Η STEROPAL οδηγεί τις εξελίξεις και στον τομέα της επεξεργασίας της βιομηχανικής ξυλείας, με δυνατότητες τεμαχισμού, συγκόλλησης και διάτρησης.

link