Προϊόντα

Βιομηχανική Ξυλεία - Μελαμίνες EGGER

1.EGGER – Τελειότητα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια
· Η STEROPAL ως ο μεγαλύτερος διανομέας EGGER στην ελληνική αγορά, προσφέρει πάνω από 140 διαφορετικές επιφάνειες μελαμίνης, σε χρώματα, decor και υφές που καθοδηγούν τις εξελίξεις στο χώρο της βιομηχανικής ξυλείας.
· Πάγκοι Postforming, Feelwood ,Perfect Sense Top Matt & Compact Laminate
· Perfect Sense Η κομψότητα στη διάθεση σας - λακαριστές επιφάνειες με πυρήνα mdf. Πλεονεκτήματα αποτρέπει την δημιουργία λεκέδων και δαχτυλικών αποτυπωμάτων, στις γυαλιστερές επιφάνειες το επίπεδο αντανάκλασης επιτρέπει τη δημιουργία αποτελέσματος υψηλής ποιότητας και εύκολη επεξεργασία.
· Compact Laminates με έγχρωμο πυρήνα και συγχρονισμένη υφή. Τα Compact Laminates είναι μια ελκυστική, στιβαρή και ανθεκτική στην υγρασία επιφάνεια η οποία είναι κατάλληλη για εφαρμογές στις οποίες υπάρχει έντονη καταπόνηση και αυξημένες απαιτήσεις υγιεινής και καθαριότητας.
· MDF γυμνά και υπενδεδυμένα με foil
· OSB 3 σε διάφορα πάχη
2. AGT
· Ταυτόχρονα εκπροσωπεί στην Ελλάδα τον τουρκικό κολοσσό AGT με MDF Panels. Γυαλιστερές και ματ επιφάνειες, επενδυμένες με PVC σε υφές High Gloss και Soft Touch. Υπάρχουν ετοιμοπαράδοτες και δίπλευρες επιφάνειες...

link

Υλικά Επιπλοποιίας

Με εκατοντάδες προϊόντα από τις πιο αναγνωρισμένες εταιρείες παγκοσμίως, η STEROPAL καλύπτει στο μέγιστο τις ανάγκες κάθε κατασκευαστή για πρακτικότητα, λειτουργικότητα αλλά και design στα υλικά επιπλοποιίας. H STEROPAL είναι από τους μεγαλύτερους διανομείς της εταιρείας Blum στην Ελλάδα.

link

Εξοπλισμός Κουζίνας

H STEROPAL προσφέρει την ευκαιρία να μετατρέψετε την κουζίνα σας σε ένα μοναδικό έργο τέχνης, επιλέγοντας τα καλύτερα προϊόντα από ένα ευρύ φάσμα εταιρειών.

link

Επεξεργασία

Η STEROPAL οδηγεί τις εξελίξεις και στον τομέα της επεξεργασίας της βιομηχανικής ξυλείας, με δυνατότητες τεμαχισμού, συγκόλλησης και διάτρησης.

link