Πιστοποίηση κατά ISO 9001: 2015 για τη Steropal

ISO 9001: 2015

Mε κύρια χαρακτηριστικά μας την ακεραιότητα, τον επαγγελματισμό και το σεβασμό προς τον πελάτη, στη Steropal δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε κορυφαία ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών. Η πιστοποίηση με τα πρότυπα ISO 9001: 2015, αναγνωρίζει ότι οι πολιτικές της εταιρείας, οι πρακτικές και οι διαδικασίες μας εξασφαλίζουν σταθερή ποιότητα στις υπηρεσίες και τα προϊόντα που παρέχονται στους πελάτες μας.

 

Το ISO 9001: 2015 είναι ένα διεθνές πρότυπο που επιβραβεύει και πιστοποιεί την εκάστοτε επιχείρηση για το άριστο σύστημα διαχείρισης ποιότητας. Παρέχει ένα πλαίσιο ώστε η επιχείρηση να ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις ποιότητας, πάντα σε ισορροπία με την κοινωνία, την οικονομία και το περιβάλλον. Ελέγχει και πιστοποιεί όλες τις αρχές υπεύθυνες για τη διαχείριση της ποιότητας, οι οποίες περιλαμβάνουν την άριστη εξυπηρέτηση πελατών, το κίνητρο, την επίδραση και την διάθεση της ανώτατης διοίκησης ως προς την προσέγγιση της διαδικασίας και το πιο σημαντικό, τη συνεχή βελτίωση.

 

Με την πιστοποίηση αυτή, οι πελάτες μας μπορούν να είναι βέβαιοι ότι η Steropal είναι αφοσιωμένη στη διατήρηση υψηλότερης απόδοσης και την ανταπόκριση στην επίτευξη του απώτερου στόχος μας που είναι η παροχή άριστης ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες μας.

Η Steropal επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά τη δέσμευσή της στην ποιότητα.
Την ποιότητα που αξίζετε!