Παρουσιάσεις πρωτοποριακών λύσεων...

Η STEROPAL όχι μόνο παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις του κλάδου και ξεχωρίζει κορυφαία υλικά επιπλοποιίας, αλλά παράλληλα καθοδηγεί και εκπαιδεύει τους συνεργάτες της στις σχεδιαστικές τάσεις και τις νέες τεχνολογίες, προσφέροντάς τους, με αυτόν τον τρόπο, ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά με πρωτοποριακές κατασκευαστικές λύσεις.

 

Έτσι, τη Δευτέρα 16/5 και την Τρίτη 17/5 αρκετοί από αυτούς είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ειδικές παρουσιάσεις στις εγκαταστάσεις της εταιρείας και να δουν από κοντά, νέα μοναδικά εργαλεία και προϊόντα. Εντυπωσιάστηκαν από τα πιο εξελιγμένα συστήματα σύνδεσης επίπλων μέσω αναλυτικών επιδείξεων από εκπρόσωπο της LAMELLO, ενώ είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν οι ίδιοι τις ευκολίες που παρέχουν.

 

Γνώρισαν τα πλεονεκτήματα που διαθέτουν οι βραβευμένες λακαριστές επιφάνειες PerfectSense Feelwood και θαύμασαν τη φυσικότητα των έξι νέων σχεδίων που προστέθηκαν στη συλλογή της EGGER με την ιδιότητα κατά των δακτυλικών αποτυπωμάτων που τα χαρακτηρίζει και είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή στα σκούρα χρώματα.

 

Τέλος, εμπνεύστηκαν από τις σχεδιαστικές δυνατότητες που προσφέρουν τα νέα προφίλ διακοσμητικής επένδυσης της AGT, τα οποία σύμφωνα με τα σύγχρονα trends καλύπτουν εύκολα, γρήγορα και οικονομικά, τοίχους και έπιπλα, με πολύ εντυπωσιακό τρόπο.