Ηλεκτρονική παραγγελία

Ηλεκτρονική φόρμα παραγγελιών απλών τεμαχισμένων τεμαχίων και σκελετών κουτιών κουζίνας

Στα πλαίσια της συνολικής αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού των υπηρεσιών της εταιρείας μας, δημιουργήσαμε μια ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ την οποία σας προτρέπουμε να χρησιμοποιείτε για να μας στέλνετε τις παραγγελίες σας που αφορούν τεμαχισμένα, συγκολλημένα ή μη τεμάχια μελαμίνης και ακρυλικών φύλλων.

 

Γιατί σας συμφέρει:

 

Κατ’ αρχάς, χρησιμοποιώντας τη συμπληρωμένη από εσάς φόρμα εκμηδενίζουμε τον χρόνο καταχώρησης της παραγγελίας σας στο σύστημά μας, που μέχρι πρότινος γινόταν χειρονακτικά και ήταν το πιο χρονοβόρο στάδιο στη διαδικασία της παραγγελιοληψίας. Αυτοματοποιώντας αυτό το βήμα, μεταβαίνουμε άμεσα στο επόμενο, επιταχύνοντας την όλη διαδικασία, άρα την περάτωση και παράδοση της παραγγελίας στον τελικό αποδέκτη, τον πελάτη. 

 

Δεύτερο βασικό πλεονέκτημα είναι το ότι καθώς η καταχώρηση γίνεται πλέον αυτόματα και δεν πληκτρολογεί εκ νέου κάποιος υπάλληλος τις διαστάσεις, τα τεμάχια, τους κωδικούς των επιφανειών και τις συγκολλήσεις, είμαστε σίγουροι ότι αυτό που θα προχωρήσει στην επεξεργασία είναι ακριβώς αυτό που εσείς ζητήσατε ευθύς εξ αρχής.

 

Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνεται μια ήδη συμπληρωμένη φόρμα εικονικής παραγγελίας και εξηγούνται τα βήματα που ακολουθήθηκαν για τη συγγραφή της, με σκοπό να τη χρησιμοποιείτε ως υπόδειγμα.

 

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΦΟΡΜΑΣ

 

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΦΟΡΜΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

 

Παράδειγμα: Στις 15/10/2020 ο πελάτης μας Γεώργιος Παπαδόπουλος παραγγέλνει για τον πελάτη του Καραγιαννίδη (εφόσον θέλει να φαίνεται στο αυτόκολλητο) διαστασιολογημένα τεμάχια μελαμίνης, τεμαχισμένα και συγκολλημένα. Συμπληρώνει την ημερομηνία και το όνομά του και έπειτα επιλέγει από το μενού στη στήλη ΥΛΙΚΟ το 11-0908-18-0 (που αντιστοιχεί στη μελαμίνη W908 18mm) και 11-0908-08-0 (που αντιστοιχεί στη μελαμίνη  W908 8mm). Στο επόμενο βήμα εισάγει τις διαστάσεις (ΜΗΚΟΣ-ΠΛΑΤΟΣ) σε χιλιοστά δίπλα στην ποσότητα που αντιστοιχεί στην κάθε διάσταση και κατόπιν όλα τα κελιά για συγκόλληση περιθωρίων με PVC πάχους 1mm (ΚΩΔΙΚΟΣ 23-08) καθώς τα θέλει όλα περιμετρικά συγκολλημένα. Τέλος στη στήλη  ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ εισάγει το όνομα του πελάτη του, αποθηκεύει το αρχείο και μας το στέλνει με e-mail.

 

Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για να κατεβάστε τα αρχεία: