Βιομηχανική Ξυλεία

1.EGGER – Τελειότητα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια
· Η STEROPAL ως ο μεγαλύτερος διανομέας EGGER στην ελληνική αγορά, προσφέρει πάνω από 140 διαφορετικές επιφάνειες μελαμίνης, σε χρώματα, decor και υφές που καθοδηγούν τις εξελίξεις στο χώρο της βιομηχανικής ξυλείας.
· Πάγκοι Postforming, Feelwood ,Perfect Sense Top Matt & Compact Laminate
· Perfect Sense Η κομψότητα στη διάθεση σας - λακαριστές επιφάνειες με πυρήνα mdf. Πλεονεκτήματα αποτρέπει την δημιουργία λεκέδων και δαχτυλικών αποτυπωμάτων, στις γυαλιστερές επιφάνειες το επίπεδο αντανάκλασης επιτρέπει τη δημιουργία αποτελέσματος υψηλής ποιότητας και εύκολη επεξεργασία.
· Compact Laminates με έγχρωμο πυρήνα και συγχρονισμένη υφή. Τα Compact Laminates είναι μια ελκυστική, στιβαρή και ανθεκτική στην υγρασία επιφάνεια η οποία είναι κατάλληλη για εφαρμογές στις οποίες υπάρχει έντονη καταπόνηση και αυξημένες απαιτήσεις υγιεινής και καθαριότητας.
· MDF γυμνά και υπενδεδυμένα με foil
· OSB 3 σε διάφορα πάχη
2. AGT
· Ταυτόχρονα εκπροσωπεί στην Ελλάδα τον τουρκικό κολοσσό AGT με MDF Panels. Γυαλιστερές και ματ επιφάνειες, επενδυμένες με PVC σε υφές High Gloss και Soft Touch. Υπάρχουν ετοιμοπαράδοτες και δίπλευρες επιφάνειες σε 18 decor.
· Supramat ειδικές επιφάνειες με αντιχαρακτική ιδιότητα σε 20 υπέροχα και σύγχρονα χρώματα.
3. EUROCOMPONENTI
· EUROCOMPONENTI ιταλικό εργοστάσιο παραγωγής κορυφαίας ποιότητας ακρυλικών επιφανειών σε 70 χρώματα, Facestone MDF επενδυμένο με φυσική πέτρα και Glaks-Murano ακρυλικές επιφάνειες φωτεινές όπως το γυαλί.
4. DEKODUR
· DEKODUR διακοσμητικές φορμάικες αλουμινίου, ανοξείδωτου χάλυβα, ορείχαλκου και κασσίτερου διακοσμημένες με κεχριμπάρι, φύλλα χρυσού κ.α. που συνθέτουν και μετατρέπουν κάθε επένδυση σε ένα μοναδικό έργο τέχνης.

EGGER

EGGER

EUROCOMPONENTI

EUROCOMPONENTI

AGT

AGT

Dekodur

Dekodur

- ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΦΟΡΜΑΙΚΕΣ

Ταμπλαδωτά πορτάκια

Ταμπλαδωτά πορτάκια

Τα πορτάκια μπορούν να κατασκευαστούν από οποιοδήποτε χρώμα μελαμίνης επιλέξετε, από το χρωματολόγιο της εταιρίας EGGER.