Βιομηχανική Ξυλεία

• Η STEROPAL ως ο μεγαλύτερος διανομέας EGGER στην ελληνική αγορά, προσφέρει πάνω από 140 διαφορετικές επιφάνειες μελαμίνης, σε χρώματα και υφές που καθοδηγούν τις εξελίξεις στο χώρο της βιομηχανικής ξυλείας.
• Ταυτόχρονα εκπροσωπεί στην Ελλάδα τον τουρκικό κολοσσό AGT με MDF Panels επενδυμένα σε υφές High Gloss, UV Lacquered και Soft Touch.
• EUROCOMPONENTI ιταλικό εργοστάσιο παραγωγής κορυφαίας ποιότητας ακρυλικών επιφανειών σε 70 χρώματα, Facestone MDF επενδυμένο με φυσική πέτρα και Glaks-Murano ακρυλικές επιφάνειες φωτεινές όπως το γυαλί.
• DEKODUR διακοσμητικές φορμάικες αλουμινίου, ανοξείδωτου χάλυβα, ορείχαλκου και κασσίτερου διακοσμημένες με κεχριμπάρι, φύλλα χρυσού κ.α. που συνθέτουν και μετατρέπουν κάθε επένδυση σε ένα μοναδικό έργο τέχνης.
EGGER

EGGER

EUROCOMPONENTI

EUROCOMPONENTI

AGT

AGT

Dekodur

Dekodur

- ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΦΟΡΜΑΙΚΕΣ

FENIX

FENIX

Ταμπλαδωτά πορτάκια

Ταμπλαδωτά πορτάκια

Ταμπλαδωτά πορτάκια Parallel και Tetragon décor σε τρεις από τις πιο εντυπωσιακές αποχρώσεις Egger, αλλά και σε όλους τους κωδικούς Egger κατόπιν παραγγελίας. Τα ταμπλαδωτά πορτάκια είναι η πιο ποιοτική και οικονομική λύση στο έπιπλο κουζίνας μετά το συμπαγές ξύλο. Η εμφάνιση κομμένου ξύλου επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας κατά την κατασκευή ABS σε όψη νερών τελειώματος ξύλου.